“NAK IMPORT BARANG NIAGA DARI CHINA DAN MULAKAN BISNES ONLINE?"

Mudah jer nak IMPORT barang dari China
TANPA ORANG TENGAH dan TANPA PERLU KE CHINA!

Tengok video di bawah :

MUDAH TAK?

Mudah sangat. Saya pasti anda mesti dah faham dan dah tahu lubuk nak import barang niaga. Lepas ni anda boleh la terus mula membeli dan terus mula berniaga.

Tapi kalau anda nak belajar lebih lagi dan perlukan bantuan serta sokongan, teruskan membaca..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera…

Nama saya, Afiq Arbae. Saya bukanlah orang yang ada nama seperti artis diluar sana atau instafamous. Saya usahawan yang masih mengorak langkah untuk berjaya.

Lubuk Shopping China atau dikenali sebagai LUNA mempunyai VISI yang besar, nak bantu semua orang untuk mulakan perniagaan sendiri dan tingkatkan pendapatan.

Saya mula-mula berniaga dulu pada awal tahun 2010. Masa saya nak mulakan Bisnes Online dulu, langsung tiada panduan atau mentor yang nak ajar saya macam mana nak dapatkan barang untuk berniaga.

Yelah, beli barang dekat kedai tahu tapi nak beli barang yang murah secara borong dan jual dekat internet tu yang problem bagi saya.

Lepas tu saya try cari sendiri dan cuba beli. Mula-mula ambil barang di Plaza GM dan Kenanga. Kena hadap jem dan parking. Sesak tempat ni. Kemudian saya cuba pula membeli secara online melalui orang tengah.

Sekali kena ambil banyak pula tu. Mana lah nak cari duit banyak-banyak masa tu. Dah la Kos tinggi, untung belum tentu lagi. Banyak sangat kalau tak terjual, boleh murung beb!

Selepas banyak sangat masa dan rugi yang saya lalui untuk cari barang dengan harga murah, Alhamdulillah, saya akhirnya jumpa rahsia bagaimana orang Cina di Malaysia kaya gila dengan beli barang direct dari China tanpa perlu ke China!
Serius! Rahsia ni memang diorang tidak dedahkan kepada sesiapa. Tempat cari makan maaa…
Saya pun follow dan praktik cara diorang satu persatu, step by step dan Boom!!! Menjadi!!
Selepas saja jadi, ramai kawan-kawan saya buka mata dan minta ajar. Masa tu saya ajar Personal. Tapi saya manusia biasa, lama-lama saya jadi penat dan letih nak ajar ke sana sini. Tak cukup tenaga.
Berbekalkan kepakaran dalam bidang IT, saya terus nekad bina satu platform agar ramai boleh bina mulakan bisnes mereka sendiri tanpa perlu bersusah payah. Tidak bermakna jika saya hanya menyimpan rahsia ini sendiri dan lebih baik ramai orang kita kaya dan berjaya. Bila kita berjaya tingkatkan ekonomi sendiri, ekonomi ISLAM juga akan meningkat!

Saya dah habis ribuan ringgit dan masa yang banyak untuk mencari barang yang murah dan mudah. Jadi saya tak nak anda pula habiskan ribuan ringgit.

Saya ajar short-cut terus! Saya dan team bertanggungjawab untuk bantu anda. Jadi dengan ilmu yang kami ada, kami akan kongsikan bagaimana membeli barang di China tanpa perlu ke China dan berpeluang menjana pendapatan melalui “Bisnes Online”!

Saya pasti anda serius nak buat duit. Teruskan membaca..

BAGAIMANA JANA INCOME DENGAN BISNES IMPORT NI

Saya akan ajar anda cara paling MUDAH untuk beli barang dengan harga borong dan buat duit melalui online sahaja!

Tak pandai internet tak apa janji anda ada semangat nak buat. Anda bersungguh-sungguh, saya 1000 kali bersungguh-sungguh untuk ajar anda hingga berjaya!

Saya akan kongsikan RAHSIA BESAR PENIAGA ONLINE beli barang terus dari China dengan MUDAH!

100% Online dan jual murah di SHOPEE, FACEBOOK, INSTAGRAM, LAZADA, BOOTH & OFFLINE dan buat keuntungan sehingga 200%. Fuhh!!

Saya gabungkan juga teknik-teknik Asas Bisnes Online beserta dengan Asas Pemasaran Online. Semuanya dalam satu platform!

APA SEBENARNYA LUNA NII??

LUNA adalah satu Modul Bisnes Import Lengkap untuk anda yang baru nak mulakan BISNES ONLINE tapi tak tahu cara mudah nak buat. Ya saya faham. Saya tahu anda semua bekerja, sibuk dengan anak-anak dan tiada masa nak dapatkan duit lebih.

Jangan risau kerana anda sedang berada ditempat yang betul. Disebabkan saya faham perasaan anda, saya bertanggungjawab tubuhkan LUNA khas untuk anda.

Anda akan diajar bagaimana untuk membeli barang direct dari China tanpa orang tengah walaupun anda tak tahu berbahasa Inggeris atau China sehinggalah cara-cara bagaimana nak mulakan semudah buat akaun Facebook Pages dan Instagram!

SIAPA YANG LAYAK DAN WAJIB JOIN LUNA X NI??

# Yang nak beli barang murah walaupun satu barang # Yang nak buat keuntungan lebih 200% # Yang nak kurangkan kos modal # Yang nak elakkan orang tengah yang ambil untung berlebihan # Yang nak ke China tapi tiada masa # Yang nak beli barang daripada China tanpa perlu ke China 

SIAPA YANG TAK LAYAK UNTUK JOIN LUNA X NI??

# Yang sudah power dan pandai beli barang dari China # Yang malas belajar dan nak cepat kaya selepas sehari belajar # Yang malas bertindak selepas belajar dan diberi tunjuk ajar # Yang sudah kaya raya, modal terlalu banyak dan ego # Yang hanya nak duduk rumah goyang kaki tunggu duit masuk

Kami akan bantu dan ajar anda strategi berkesan beli melalui laman web dan semunya 100% Online!

Tak perlu ambil tiket flight, habiskan dekat hotel dan makan selama 5 hari, tinggal anak bini suami di Malaysia semata-mata mencari barang untuk berniaga.

Semuanya anda hanya order ONLINE! Duduk dirumah, order barang murah, bayar harga barang, bayar kos shipping dan tunggu barang sampai!

Mudah giler!

BARANG APA YANG ANDA BOLEH BELI??

#Facemask #Glove #Pakaian Wanita Aksesori Wanita Beg Tangan Scarf Kasut Permainan Kanak-Kanak Baju Baby Stroller Basikal Peralatan Rumah #Pakaian Lelaki # Aksesori Lelaki #Mesin Berniaga # Sofa # Meja Makan

Wow! Serius banyak lagi sebenarnya barang yang ada. Apa yang anda nak, semua ada. Sebutkan sahaja.

Tapi hanya di LUNA sahaja kami akan tunjukkan lubuk sebenar dengan jutaan jenis barang, harga yang murah dan pemborong yang boleh dipercayai. Ini paling penting.

Selepas anda sertai LUNA, anda boleh terokai laman web yang kami berikan sampai habis bateri smartphone mahupun laptop anda!

APA YANG AKAN DAPAT
KALAU JOIN LUNA?

Dengan menjadi AHLI anda akan menikmati kelebihan yang tidak akan ditawarkan dimana-mana. Modul Lengkap yang anda bakal dapat dalam LUNA X ni :

#1 - LUBUK SHOPPING CHINA

Anda diajar cara beli barang dari China tanpa perlu ke China, mengenali beribu pemborong yang dipercayai dan mengetahui barang murah dengan menghasilkan untung 200%!

#2 - ASAS BISNES ONLINE

Anda akan belajar asas cara untuk memulakan perniagaan melalui 5 Fasa Asas yang mudah difahami dan mudah dipraktikkan. Tidak diajar dimana-mana pemborong China lain. Hanya di LUNA!

#3 - ASAS PEMASARAN ONLINE

Anda akan belajar cara yang betul dan menguntungkan untuk memasarkan produk anda melalui media sosial seperti Facebook dan Instagram tanpa bazir masa. Hanya follow dan terima hasil!

#4 - SOKONGAN KOMUNITI

Kami sediakan Online Support melalui Platform Lubuk Seumur Hidup. Tak tahu? Tak pandai? Tak perlu risau kerana tim LUNA dan 3700 ahli yang lain pasti membantu anda untuk sama-sama berjaya! Yang penting anda wajib habiskan Modul dahulu..

MENARIK KAN?

Tapi selepas melihat kesungguhan anda, kami juga akan bagi anda

BONUS EKSKLUSIF!

Bonus Eksklusif untuk anda iaitu .
Akses Platform Permulaan Perniagaan Tanpa Had
yang bernilai RM980 selama setahun.

Kami bangunkan sebuah Platform Permulaan Perniagaan pertama di Malaysia yang mengajar bagaimana nak mulakanm perniagaan secara sistematik.

JIMAT! Tak perlu bayar coaching sehingga ribuan ringgit semata-mata nak belajar bisnes online. Kami sudah sediakan untuk anda.

Di dalam platform ini, anda akan diberi akses ke ruangan tutorial seperti:

# VIDEO – Video tutorial bagi memudahkan anda untuk belajar.

# ARTICLE – Baca cara nak borong barang dari China, pemasaran dan asas perniagaan.

# TUTORIAL & TIPS – Tutorial teknik asas perniagaan, pemasaran dan pembelian barang.

# KOMUNITI – pelbagai ilmu baru dan terkini akan dimaklumkan disini.

# SUPPORT GROUP -membantu ahli komuniti untuk menjadi lebih faham dan berjaya.

Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat 8 LAGI MODUL BONUS yang bernilai RM240 secara PERCUMA!

# Tutorial bina facebook page cara pantas! # Teknik asas marketing Facebook menarik pelanggan dengan mudah! # Tutorial bina instagram untuk perniagaan yang memukau! # Teknik asas marketing instagram yang ramai tidak tahu! # Teknik asas pre order tanpa menggunakan modal anda! # Teknik asas pencarian barang yang ada permintaan! # Tutorial bina blogspot semudah ABC! # Teknik beli barang melalui laut yang ramai abaikan tapi kami ajar!

Ini adalah peluang terbaik untuk anda berjimat dan tambah ILMU anda.
Semuanya di dalam Lubuk Shopping China.

Sekejap!! Kita ada satu lagi Bonus. Bagi membantu orang diluar sana utuk tidak ditipu dan harga yang melampau, Bonus cara membeli Facemask direct dari supplier yang boleh dipercayai.

EXTRA BONUS - COVID19

Ini adalah contoh facemask yang dibeli tanpa perlu ke china dan tanpa orang tengah. Memang mudah dan selamat.

BETUL KE LUNA NI?

Kami tidak perlu lagi bersuara atau bercerita panjang lebar kerana mereka yang sertai sendiri telah bersuara. Lihatlah testimoni dari Ahli LUNA. Terbukti!:

Penafian: Setiap testimoni dan keputusan adalah berbeza mengikut keupayaan individu

SAYA DAH TAK SABAR NAK BUAT DUIT DENGAN BISNES IMPORT!

BERAPA HARGA KEAHLIAN EKSKLUSIF LUNA?

Harga untuk mengubah hidup anda sangat-sangat tak masuk akal dan kami benar-benar mahu bantu naikkan taraf hidup dan pendapatan anda.

Didalam situasi Virus COVID-19 yang meruncing ini, sudah pasti anda sedang memikirkan apa lagi cara dan peluang untuk menjana pendapatan. Berniaga secara Online adalah salah satu cara yang paling relevan untuk situasi sekarang

Kalau itu yang anda betul-betul mahu, kami sedia membantu.

Kami SYORKAN anda bertindak segera kerana harga ini tak mungkin akan kekal sampai bila-bila. Daftar sekali sahaja seumur hidup.

Daftar sekarang hari ini! Kami turunkan harga sehingga 70% untuk bantu anda. Tawaran ini akan tamat setelah keadaan di Malaysia pulih semula. 30% harga yang anda bayar itu adalah untuk komitmen anda sahaja.